Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)
Parametry - Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)
Značka | Septima |
Počet stránek | 124 |
Hmotnost | 0,192 Kg |
Typ produktu | Knihy - paperback |
ISBN | 80-7216-195-4 |
Hodnocení knihy dle CBDB
Popis - Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice Technologie kuchyňského provozu je podat studentům základní informace spojené s provozem kuchyní ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Učebnice obsahuje tato témata: rozdělení kuchyňského provozu, bezpečnost a hygiena, výživa člověka, potraviny, předběžná příprava potravin, tepelná příprava potravin, kuchyňská zařízení, technologie přípravy základních pokrmů, podávání jídel. Učebnice obsahuje funkční fotografie a ilustrace Renáty Pilzové.