Kategorie
Značky
 »  Učebnice a jazyky  »  Učebnice pro střední školy a gymnázia  »  SOŠ - odborné předměty  »  Zdravověda  »  Septima  »  Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Toto zboží si právě prohlíží 6 zákazníků
Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Značka: Septima
139 Kč s DPH
6 Kč na další nákup
Kód: MDA.0345478 , EAN: 9788072161959

Parametry - Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Značka Septima
Počet stránek 124
Hmotnost 0,192 Kg
Typ produktu Knihy - paperback
ISBN 80-7216-195-4

Hodnocení knihy dle CBDB

Hodnocení knihy
 

Popis - Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště (Šebek Luboš)

Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice Technologie kuchyňského provozu je podat studentům základní informace spojené s provozem kuchyní ve zdravotnických a sociálních zařízeních. Učebnice obsahuje tato témata: rozdělení kuchyňského provozu, bezpečnost a hygiena, výživa člověka, potraviny, předběžná příprava potravin, tepelná příprava potravin, kuchyňská zařízení, technologie přípravy základních pokrmů, podávání jídel. Učebnice obsahuje funkční fotografie a ilustrace Renáty Pilzové.

Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.

Recenze čtenářů

Komentáře ke knize
Máte dotaz k tomuto produktu?
139 Kč
 
Platební metody
Dopravci
Sledujte nás