Kategorie
Značky

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)

Toto zboží si právě prohlíží 14 zákazníků
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)

Značka: Fortuna
Upozornit, až bude skladem
Můžete si aktivovat hlídacího psa, který Vás upozorní, až bude produkt naskladněn.
Kód: MDA.0158201 , EAN: 9788073730260

Zajímavé alternativy

Parametry - Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)

Značka Fortuna
Počet stránek 152
Datum uvedení 01.06.2010
Hmotnost 0,416 Kg
Typ produktu Knihy - paperback
ISBN 978-80-7373-026-0

Hodnocení knihy dle CBDB

Hodnocení knihy
 

Popis - Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.

Recenze čtenářů

Komentáře ke knize
Máte dotaz k tomuto produktu?
200 Kč
 
Platební metody
Dopravci
Sledujte nás