»
Učebnice a jazyky
»
Učebnice pro střední školy a gymnázia
»
SOŠ - odborné předměty
»
Kuchař-číšník, potravinářství
»
Fortuna
»
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání (Sedláčková Hana)
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání (Sedláčková Hana)

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání (Sedláčková Hana)
Značka:
Fortuna
190 Kč
s DPH
9 Kč na další nákup
Kód: MDA.0158198
, EAN: 9788071689522
Parametry - Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání (Sedláčková Hana)
Značka | Fortuna |
Počet stránek | 86 |
Datum uvedení | 01.06.2010 |
Hmotnost | 0,295 Kg |
Typ produktu | Knihy - paperback |
ISBN | 80-7168-952-1 |
Hodnocení knihy dle CBDB
Popis - Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání (Sedláčková Hana)
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.
Máte dotaz k tomuto produktu?
Zajímavé alternativy
190 Kč