»
Učebnice a jazyky
»
Učebnice pro střední školy a gymnázia
»
SOŠ - odborné předměty
»
Kuchař-číšník, potravinářství
»
Fortuna
»
Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)
Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)
Značka:
Fortuna
Kód: MDA.0123340
, EAN: 9788071689126
Zajímavé alternativy
Parametry - Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)
Značka | Fortuna |
Počet stránek | 88 |
Datum uvedení | 01.06.2010 |
Hmotnost | 0,26 Kg |
Typ produktu | Knihy - paperback |
ISBN | 80-7168-912-2 |
Hodnocení knihy dle CBDB
Popis - Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.
Máte dotaz k tomuto produktu?
190 Kč