Kategorie
Značky

Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)

Toto zboží si právě prohlíží 5 zákazníků
Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)

Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)

Značka: Fortuna
Upozornit, až bude skladem
Můžete si aktivovat hlídacího psa, který Vás upozorní, až bude produkt naskladněn.
Kód: MDA.0123340 , EAN: 9788071689126

Parametry - Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)

Značka Fortuna
Počet stránek 88
Datum uvedení 01.06.2010
Hmotnost 0,26 Kg
Typ produktu Knihy - paperback
ISBN 80-7168-912-2

Hodnocení knihy dle CBDB

Hodnocení knihy
 

Popis - Technologie přípravy pokrmů 1 (Sedláčková Hana)

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.

Recenze čtenářů

Komentáře ke knize
Máte dotaz k tomuto produktu?
190 Kč
 
Platební metody
Dopravci
Sledujte nás