Sójový nápoj s vanilkovou příchutí 1 l
Popis - Sójový nápoj s vanilkovou příchutí 1 l
Seznam se s Alpro sójovým nápojem s vanilkovou příchutí! Vychutnejte si ho zcela bez výčitek jako alternativu mléka - v cereáliích, ve smoothie nebo prostě jen tak. Je totiž kvalitním zdrojem vápníku, a díky výběru tohoto produktu plného rostlinných proteinů, děláte něco pro sebe i pro planetu.
Výhody Alpro sójového nápoje s vanilkovou příchutí:
- Přirozeně bez laktózy
- 100% rostlinné
- Vegetariánské
- Přirozeně s nízkým obsahem nasycených tuků
- Zdroj vysoce kvalitní bílkoviny
- Zdroj vápníku. Obsahuje vitamíny B2, B12 a D.
Hlavní surovinou je sója - a co je na ní kromě její výtečné chuti nejlepší? Naše sója neohrožuje deštné pralesy a není ani geneticky modifikovaná. Zároveň je dobré vědět, že naše rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody. Ještě tu jsou naše recyklované, recyklovatelné a rostlinné obaly, které jsou klíčem k tomu, aby naše produkty byly dobré nejen uvnitř, ale i navenek.
Známe budoucnost a je rostlinná.
Chceme inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit. I malý rostlinný krok může znamenat velkou změnu!
Moc dobře víme, že cesta za zdravým životním stylem může být trnitá. Občas je těžké zbavit se starých návyků a od toho jsme tady my a naše rostlinné alternativy. Fandíme všem, kteří to zkouší, každý krok správným směrem se počítá! Díky našim rostlinným potravinám se můžeš cítit prostě skvěle! Dobré pro planetu i pro vás.
Balení
1 l
Náš tip
V naší nabídce naleznete další sójová mléka.
Upozornění
Skladujte v teplotě od 2°C do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce (max. 7°C) a spotřebujte do 5 dnů.
Jak používat
Nápoj je výborný samotný, lze s ním však také zalít cereálie, přidat ho do kávy, čaje, koktejlů nebo smoothies.
Složení
Pitná voda, loupané sojové boby (5,8%), cukr, dextróza, uhličitan vápenatý, aroma, mořská sůl, regulátor kyselosti (dihydrogenfosforečnan draselný), stabilizátor (guma gellan), vitaminy (riboflavin (B2), B12, D). Může obsahovat stopy mandlí a lískových ořechů.